Környezetbarát, újrahasznosított
tonerek és tintapatronok

Termék kereső

Kategóriák

Toner - különböző nyomtatótípusokhoz

Újraépített és utángyártott tonerek széles választéka

Mi is a toner?
A toner lézernyomtatókba használható, finom festékport tartalmazó műanyag kazetta.

Mivel a tonerek fajtái kevésbé elterjedtek a köztudatban, ezért érdemes elolvasnia, melyik jelölés mit jelent, és melyek azok jellemzői! Ezt egy tájékoztató cikkünkben részleteztük. Bár a köznyelv minden nem eredeti tonert egyszerűen csak utángyártottként aposztrofál.

Tovább olvasok a tonerekről...

Ön is szeretné megtalálni a nyomtatójába való tonert a legjobb áron? Nálunk garantált nyomtatási minőséget nyújtó tonert talál egy-egy nyomtatótípushoz.

A nyomtatók gyártói a gépeikhez az eredeti tonerek használatát ajánlják - nem túl meglepő módon, hiszen azok ára jóval magasabb és a nyomtató gyártók profitját növelik, míg az utángyártott tonerek piacán több cég is jelen van. Éppen abból fakadóan, hogy az utángyártott tonerekkel többféle cég is foglalkozik, ezeknek az utángyártott tonereknek a minősége is nagyon eltérő lehet. Attól függően, honnan és milyen alapanyagokat szereznek be az utángyártott tonerek előállításához. Azonban ne feledje, a ReCOPY tonerek minősége garantált a belső minőségbiztosítási ellenőrzéseinknek köszönhetően.

Átolvasom a tájékozatót.

Mutass többet