Környezetbarát, újrahasznosított
tonerek és tintapatronok

Garancia

Miért vagyunk biztosak a tonereink és tintapatronjaink minőségében?

Cégünk a kezdetektől olyan üzleti partnerekkel dolgozik, akiknek a termékei ( felhasznált alkatrészek, festékporok) megfelelő minőségűek, és hosszú távon sem okoznak csalódást.

Éppen ezeknek a jól megválogatott beszállítóknak is köszönhetően

garanciális reklamációink száma  hosszú ideje 1% alatt van!

Cégünk a KATUN a STATIC CONTROL és az IPM  termékeit használja, amelyek alapjául szolgálnak a kiváló minőségű nyomatok készítésének, ezáltal az ügyfeleink megelégedettségének.

    • garancia

"Megbízható nyomtatás" garancia:

Garanciát vállalunk arra, hogy a cégünktől vásárolt különböző minőségű tonerek és tintapatronok nyomtatási képe nem csökken egy elvárható minimum szint alá. Az oldalon megtalálják a példa oldalakat, melyeket adott minőségű tonerekkel és tintapatronokkal nyomtattunk.

"OLVASHATÓ NYOMAT" GARANCIA

Használja bármely tonerünket, vagy tintapatronunkat, biztosítjuk, hogy a nyomat olvasható marad. Azt lehetséges, hogy a betűszélek nem tűélesek lesznek,de garantáltan nem lesz olyan életlen a betű, mely már az olvasást gátolná!

"Szerviz-teszt" garancia

Az általunk újraépített vagy utángyártott tonerek és tintapatronok csak TESZTELÉS után kerülhetnek a vásárlóink kezébe. Amely toner vagy tintapatron ezen a teszten elbukik, az már biztosan nem kerül vevőhöz!