Környezetbarát, újrahasznosított
tonerek és tintapatronok


Mutasd az összes cikket...

Az Epson külső tintatartályos nyomtatók előnyei

Olcsó és környezetbarát

Az Epson külső tintatartályos nyomtatói kedvező ár-érték arányukkal és a nagy kapacitásukkal lehetnek meggyőzők a vásárlók szemében. Az Epson kiszöbölte a tintasugaras nyomtatók azon problémáját, hogy tintapatron csere közben összetintázza az ember a kezét, mivel a tartály integrált, újratöltésük pedig cseppmentes. Környezetbarát, cseréje rendkívül egyszerű, a felhasználó sokat spórolhat vele. A tinta magas minőségű probléma mentes nyomtatást garantál.

Epson L850 

 Nyomtasson szinte korlátlanul!

Epson T6641-2-3-4 tintapatron

A tartályok 70 mililiteresek, aminek köszönhetően a lapköltség nyomtatáskor jóval egy forint alatt van.

Gondoljon bele ha egy lapon sok-sok forintot spórolhat akkor milyen hamar megtérül a készülék ára. 

Egy ilyen tartály 5%-os lefedettségnél 6000 oldal nyomtatására képes mindezt úgy, hogy a minőség végig garantált!

Nincs többé foltos, csíkos  vagy halvány nyomat csak a tökéletes nyomtatás.

Az Epson külső tintatartályos nyomtatói kiváló partnerek lehetnek az Ön otthoni vagy irodai nyomtatásához.

Jelentősen alacsonyabb eneriafogyasztás

Nagyobb mennyiségű nyomtatáshoz a felhasználók általában a lézernyomtatókat részesítik előnyben a tintapatronos helyett.

Azonban az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak köszönhetően nem csak a lapköltségét csökkentheti 1 Ft alá hanem még az energiafelhasználását is mérsékelheti akár 95 százalékkal.

A további előnyök megtekintéséhez érdemes kipróbálni az Epson TCO (Total Cost of Ownership) kalkulátorát amivel a külső tintatartályos nyomtatójának teljesítményét tudja összehasonlítani más tintasugaras és lézernyomtatókéval.

Tintamennyiség gyors ellenőrzése

Az Epson külső tintatartályos készülékeinél a nyomtató elektronikus ellenőrzése helyett elegendő ránéznie a tintatartályra a tintaszintek megállapításához. Ezzel időt spórol és még attól a kellemetlenségtől is megkímélheti magát, hogy nyomtatási folyamat közben fogy ki a patron, mivel még a művelet megkezdése előtt könnyedén ellenőrizhető a tintaszint.