Környezetbarát, újrahasznosított
tonerek és tintapatronok


Mutasd az összes cikket...

Miben különbözik az újraépített, utángyártott és kompatibilis toner?

Avagy mennyire megy a költségcsökkentés a nyomat minőségének rovására?

Cégünk elsősorban újraépített, utángyártott és kompatibilis tonerek értékesítésével foglalkozik, ezért fontos, hogy ügyfeleink tudják, mi a különbség ezek között a tonerek között, illetve cégünknél hogyan ismerhetik fel őket.

Természetesen az eredeti tonerek a legjobb minőségűek, hiszen ezek a nyomtató gyártó futószalagjáról kerültek ki, éppen olyan minőségben, mintha azokat az értékesíteni kívánt nyomtatókba helyeznék be. Azonban éppen ezért ezeknek a tonereknek a legmagasabb az ára!

Lássuk, mi a helyzet az általunk forgalmazott tonerekkel!

Újraépített tonerek

Az újraépített vagy más néven felújított tonerek a gyári tonerkazetta felhasználásával készülnek. Azaz az eredeti kazetta kiürülése után a felújítás során szétszedett és kitisztított toner elhasználódott, kopó alkatrészeit cserélik új eredeti alkatrészekre. Majd feltöltik a megfelelő mennyiségű festékporral. Tesztelést követően kapja meg a csomagolást.

Az újraépített tonerek minősége

Éppen a gyártási technológiából fakadóan nagyon hasonló az eredeti gyári tonerek minőségéhez, azonban költségük alacsonyabb.

Újraépített tonereinket csomagolás alapján is megismerheti, hiszen azokat céges logóval ellátott ReCOPY feliratú dobozokban szállítjuk.

Utángyártott tonerek

Általában távol-keleti gyártók üzemeiben előállított új tonerek, melyek az eredetire nagyon hasonlítanak. Mivel többféle gyártó, többféle technológiát alkalmaz, ezért ezek közül is fontos kiválasztani a legjobb minőséget. A ReCOPY cég csakis a bevált gyártóktól szerzi be ezeket az utángyártott tonereket.

Az utángyártott tonerek minősége

Különbözhet, éppen a különböző gyártók miatt, azonban cégünk törekszik átlagos nyomtatási képet nyújtó tonerek beszerzésére.Mivel az utángyártott tonerek olcsók, így a költségek csökkentésére kiválóan alkalmas, amellett, hogy a nyomtatási kép jelentősen romlana.

Az utángyártott tonereket a jó megkülönböztethetőség miatt fehér dobozban értékesítjük.


Kompatibilis tonerek

Az ilyen tipusú tonerek gyártása során a szétszedést és tisztítást követően már nem új, hanem már egyszer használt alkatrészek kerülnek beépítésre. Ezután töltik fel a megfelelő mennyiségű, kiváló minőségű festékporral.

A kompatibilis tonerek minősége

leginkább az irodai nyomatok készítésére alkalmas, ahol nem szükséges a tűéles nyomtatás, elég, ha látszik a nyomtatni kívánt anyag. Éppen ezért ezek a kompatibilis tonerek legjobbak az ár tekintetében.

Kompatibilis tonereinket barna dobozukról ismerheti fel.

Az alábbiakban 3 tesztoldal segítségével mutatjuk be kézzelfoghatóbb módon is különböző tonerek minőségét. Reméljük, hogy segítünk a választásban!

Újraépített toner segítségével nyomtatott tesztoldal:

Eredeti toner segítségével nyomtatott tesztoldal:

Kompatibilis toner segítségével nyomtatott tesztoldal:

Az árakat és a fenti tesztoldalak minőségét figyelembe véve, Önnek melyik nyomat felel meg leginkább?

Címkék : toner