nyilak

 

  TÖBB MINT WEBSHOP

 

 

Toner kínálatunk

Kínálatunkban a legtöbb nyomtatóhoz talál utángyártott tonerkazettát. Az általunk gyártott újraépített és kompatibilis termékekre gyártói garanciát vállalunk és azokból folyamatos raktárkészletet tartunk. A délig leadott rendeléseket másnapra kiszállítjuk. Önnek nem kell mást tennie mint beírni a fenti tonerkeresőbe kellékének típusát, ha nem biztos benne, nyomtatótípusra is kereshet. Nyomjon egy entert és a rendszer kilistáz minden kapható tonert az akciós csomagokkal együtt. Válassza ki az Önnek megfelelő terméket, figyelje az aktuális kupon kedvezményeket is. Az aktuális terméklapon megtalálja a bruttó és nettó árat, a nyomtatási példányszámot és azt, hogy a tonerkazetta mely nyomtatótípusokhoz használható. A termékkategóriákról részletes információt a következő menüpontokon talál: újraépített tonerek, utángyártott tonerek, és kompatibilis tonerek.

Ha nem találta meg a keresett kelléket, hívja kollégáinkat, segítünk!

Toner kisokos

Toner és toner között is van különbség, így aki nem ismeri a típusokat, az gondban lehet, akkor, amikor új toner vásárlására kerül a sor. Amikor egy üzletbe betérünk általában a következő lehetőségeket kínálják fel nekünk: eredeti vagy pedig utángyártott tonert választhatunk.

Az eredeti tonereket nem kell bemutatnunk, ezek azok a termékek, amelyek egyenesen a gyártótól érkeznek, az adott nyomtatóhoz készülnek eredetileg. Egy eredeti tonerrel mindig minőségi, megbízható terméket választunk, ami biztosan megfelel igényeinknek, azonban számolni kell a borsos árával.

Az utángyártott tonerek azok a tonerek, amelyek egy adott nyomtatóba beleillenek, de nem vadonatújak. Ide tartozik a felújított toner, az utángyártott toner és a töltött toner is. Áruk kedvezőbb, de a választásnál résen kell lenni, mert nagy minőségbeli különbségek lehetnek a tonerek között.

Az utángyártott tonerek nem az eredeti gyártó állítja elő, de mégis minőségi darabok készülnek így, jóval alacsonyabb árfekvésben az eredetinél. Tulajdonképpen utánzatok, teljesen új alkatrészekből legyártva.

Forduljon hozzánk bizalommal és találja meg a legjobb minőségi tonereket, kedvező árakon!

Miért fontos a minőségi toner?

Tény, hogy a különféle tonerek olykor magas költséget jelenthetnek – azonban, ha minőségi toner mellett döntünk, akkor megéri a beruházás! Nézzük meg, miért érdemes odafigyelni arra, hogy milyen kvalitású terméket vásárolunk!

  • A minőségi toner illeszkedése pontos, így a nyomtató különösebb probléma nélkül üzemeltethető a segítségével.
  • A valódi minőség egyik záloga, hogy a toner nem fogy irreálisan gyorsan – ha olyan termék mellett döntünk, amelynek valóban gondosan történt az előállítása, akkor hosszantartó megoldást kapunk.
  • A minőség a nyomtatás végeredményén is meglátszik. Ha a használt toner nem megfelelő, akkor könnyen lehet, hogy csúnya, használhatatlan nyomtatási képet látunk viszont a papíron, ami csak felesleges pénzkidobáshoz vezet.

Ne kockáztasson, inkább tegye le a voksát Ön is a minőségi tonerek vásárlása mellett, hiszen hosszútávon csak ezzel a megoldással járhat igazán jól! Mi segítünk, hogy megtalálhassa az ideális terméket, ami megkönnyíti majd a munkáját!

Az utángyártott tonerek is színvonalas nyomtatást biztosítanak? Igen!

Az utángyártott tonerek is színvonalas nyomtatást biztosítanak? Igen!A lézernyomtató tulajdonosok számára általában dilemmát okoz, hogy utángyártott vagy gyári tonert vásároljanak inkább készülékükhöz. Aki már próbára tette az utángyártott tonereket, megtapasztalhatta, hogy a kedvező ár mellett ezek a termékek is minőségi nyomtatást biztosítanak!

Az utángyártott tonerek ugyanazt a színvonalat képesek hozni, mint a gyári típusok, ezért, ha lézernyomtatóval rendelkezik, és nem ipari körülmények között kell nyomtatványokat előállítania, érdemes az utángyártott toner mellett döntenie! Egy tintasugaras nyomtató fenntartása jelentős anyagi vonzattal járhat, ám ha az utángyártott típust választja, jelentősen csökkentheti kiadásait.

Ha az utángyártott tonerek felkeltették érdeklődését, fedezze fel termékkínálatunkat! Amennyiben kérdése van a tonerekkel kapcsolatban, bátran kérje kollégáink segítségét, akik készséggel segítenek kiválasztani az Ön készülékébe ideális terméket! Nyomtasson színvonalasan a mi segítségünkkel!

Példányszám: 2500 oldal

Fogyasztói ár: 7620 Ft

Példányszám: 2500 oldal

Fogyasztói ár: 5715 Ft

Példányszám: 2600 oldal

Fogyasztói ár: 8255 Ft

Példányszám: 2600 oldal

Fogyasztói ár: 6604 Ft

Példányszám: 2600 oldal

Fogyasztói ár: 8255 Ft

Példányszám: 2600 oldal

Fogyasztói ár: 5715 Ft

Példányszám: 6700 oldal

Fogyasztói ár: 11430 Ft

Példányszám: 6700 oldal

Fogyasztói ár: 9525 Ft

Példányszám: 6000 oldal

Fogyasztói ár: 11430 Ft

Példányszám: 6000 oldal

Fogyasztói ár: 9525 Ft

Példányszám: 2500 oldal

Fogyasztói ár: 6985 Ft

Példányszám: 2500 oldal

Fogyasztói ár: 9906 Ft
1. oldal / 29

ujrahasznositott-tonerek

clp310-315-ye-top-termek

tobb-mint-webshop

Feliratkozás Hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb híreinkről, toner és tintapatron akcióinkról.

 

ReCOPY Blog

Hasznos információkat olvashat a ReCOPY Kft. blog oldalán.

Bemutatkozunk

Cégünk 2005-ben alakult, 100%-ban hazai tulajdonú családi vállalkozás, mely az irodai nyomtatás területén használatos tonerkazetták és tintapatronok újraépítésére specializálódott. tovább... 

MIÉRT MI:   Tovább...
-Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat 
-Magas nyomtatási minőség az újraépített tonereknél is 
-Széles választék, sok márkához elérhető tonerek 
-Gyors kiszállítás, akár másnapra, raktárról 

title-span

Elérhetőség

ReCOPY Kft. NYÍREGYHÁZA
Cím : 
       Epreskert u. 4.,
       Nyíregyháza,
       4400
       Hungary
Tel : +36-42/440-079
Email : info@recopy.hu

Weboldalunkat mobilon is böngészheti!

Toner webshop, toner webáruház.

 x 
A kosár üres

 A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további használatával elfogadja ezt! Részletek...