nyilak

 

  TÖBB MINT WEBSHOP

 

Rólunk mondták

Társaságunknál több nyomtatótípus is megtalálható, melyek költségkímélő kellékanyag ellátásához több alternatívát is folyamatosan megvizsgálunk. Azért döntöttünk a ReCOPY Kft. tonerkazettái mellett, mert az általuk gyártott és forgalmazott újraépített tonerkazetták a megfelelő nyomtatási minőség és jó árak mellett, az újrahasznosítással környezetbarát megoldást biztosítanak számunkra. A ritkán előforduló minőségi kifogásaink korrekten rendezésre kerültek.

Tamás Zsolt
Nyírerdő Zrt.

 

Cégünk működését tekintve szezonális jellegű, ebből adódóan nyomtatási igényink is eltérőek a hagyományos felhasználóktól. Az intenzív gyártási időszakokban jelentkező nyomtatási feladatok megbízható kielégítése alapvető és elengedhetetlen igényünk. Ugyanakkor a nyomtatási költségeink optimalizálása sem mellékes tényező. A ReCOPY Kft.-vel 2006-óta kialakult korrekt üzleti kapcsolat, igen kedvező áron biztosítja számunkra a nyomtatási igényeink zavartalan, folyamatos és termelést támogató kiszolgálását.

Szlovenszki István
U.L.T. Magyarország Zrt.

 

Több mint öt éve állunk kapcsolatban a ReCOPY Kft.-vel a nyomtatási igényeinkhez kapcsolódó kellékanyag ellátása céljából. Az elmúlt évek során folyamatosan megújuló nyomtatóparkunkhoz rövid időn belül tudtak költségkímélő alternatívát biztosítani igen kedvező áron. A gyors szállítási határidőnek köszönhetően fennakadás a nyomtatási feladataink ellátásában nem fordult elő.

Tomasószki János
Gold-CARS Kft.

 

A Boma Trade Kft. immár hosszú évek óta használja a ReCopy Kft. által gyártott és forgalmazott színes tonereket. Mindig készségesen és kiváló szakmai tudással állnak rendelkezésünkre. Az esetleges felmerülő problémákat (ami ritkán fordul elő) szinte fél órán belül elhárítják, nagyon vevőközpontúan és lelkiismeretesen járnak el. A nyomtatópatronok mindig kifogástalan állapotúak, a kiszolgálás pedig gyors és pontos. Ezek alapján nagyon pozitív kapcsolat alakult ki a két cég között.

Marton Kornél
Ügyvezető igazgató

ujrahasznositott-tonerek

85a-top-termek

utangyartott-tintapatronok-jo-minoseg

Feliratkozás Hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb híreinkről, toner és tintapatron akcióinkról.

 

ReCOPY Blog

Hasznos információkat olvashat a ReCOPY Kft. blog oldalán.

Bemutatkozunk

Cégünk 2005-ben alakult, 100%-ban hazai tulajdonú családi vállalkozás, mely az irodai nyomtatás területén használatos tonerkazetták és tintapatronok újraépítésére specializálódott. tovább... 

Elérhetőség

ReCOPY Kft. NYÍREGYHÁZA
Cím : 
       Epreskert u. 4.,
       Nyíregyháza,
       4400
       Hungary
Tel : +36-42/440-079
Email : info@recopy.hu

Toner webshop, toner webáruház.

 x 
A kosár üres

 A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további használatával elfogadja ezt! Részletek...