nyilak

 

  TÖBB MINT WEBSHOP

 

Amit az eredeti és az utángyártott tonerekről tudni érdemes

A nem eredeti gyári tonerkazetta vásárlók körében gyakran nagy a bizonytalanság a megvásárolni kívánt termék műszaki tartalmát, használati értékét, avagy ár-érték arányát illetően. 

A gyártók-forgalmazók sem minden esetben határozzák meg pontosan azt, jellemzően az az általános meghatározás, hogy "utángyártott", pedig igazából a "For Use" gyűjtőkifejezés lenne korrektebb.

Az alábbiakkal ebben az útvesztőben való eligazodáshoz szeretnénk segítségére lenni.

"For Use" = HASZNÁLHATÓ HOZZÁ :

  • Gyűjtőfogalom, melyet jellemzően szakmai berkekben használnak, jelentése minden más termékre vonatkozik, ami nem gyári eredeti (OEM).

„ReBUILT” = ÚJRAÉPÍTETT avagy FELÚJÍTOTT :

  • Jellemzően gyári eredeti egyszer futott, üres kazettatest felhasználásával készül. A gyártás során a kazetta szétszerelésre kerül, majd az alapos tisztítást-regenerálást követően az elhasználódott kopó alkatrészeket újakra cserélik, a szükséges mennyiségű festékpor feltöltését követően tesztelik, csomagolják.
  • Így minőségi toner készül, amely újrahasznosított, gyakorlatilag az eredetivel megegyező minőségű és használati értékű, viszont jóval kedvezőbb áron kerül forgalomba.
  • Fontos azonban a felhasznált alkatrészek, festékporok minősége is. Cégünk a KATUN a STATIC CONTROL és az IPM  termékeit használja, amelyek alapjául szolgálnak a kiváló minőségű nyomatok készítésének, ezáltal az ügyfeleink megelégedettségének. Garanciális reklamációink hosszú idő óta 1% alatt vannak.

„ReMANUFACTURED” = UTÁNGYÁRTOTT : 

  • Gyakorlatilag az eredeti gyártó által előállított tonerkazetta másolatáról „klón”-járól beszélünk. Jellemzően távol keleti gyártók különböző üzemeikben különböző alapanyagok felhasználásával, különböző technológiával és szakember gárdával különböző minőségű, de az eredetire szinte teljes mértékben hasonlító terméket állítanak elő.
  • A különbözőségek megmutatkoznak a gyakorta változó csomagolásban és a nyomtatási kép minőségében egyaránt, ugyanakkor jellemzően alkalmasak a nyomtatásra.

„COMPATIBLE” = KOMPATIBILIS :

  • Azaz megfelelő, működik vele. Ez a kategória tulajdonképpen a cégünk által alkalmazott további költségcsökkentést megcélzó megoldás. Arra hivatott, hogy a felhasználó igényéhez igazodva olyan megoldást kínáljon, amely a belső használatú irodai nyomatok készítésénél alkalmazva további költségmegtakarítást eredményez, ugyanakkor a funkcióját maradéktalanul betölti.
  • Természetesen a gyártási folyamat során ezek a kazetták is szétszerelésre kerülnek, a tisztítás-regenerálás után az alkatrészek ellenőrzését követően azonban nem új, hanem már egyszer futott, de megfelelő állapotú alkatrészek kerülnek beépítésre, a megfelelő minőségű és mennyiségű töltőpor betöltése után tesztelésen esnek át.

„ReFILL” = UTÁNTÖLTÖTT:

  • Jellemzően az elhasznált festékpor pótlásáról van szó. A tonerkazetta piacon ez a kategória képviseli leginkább a változatosságot a minőség és az olcsóság terén egyaránt.
  • Sok esetben valóban csupán a kifogyott festékpor pótlásáról van szó viszonylag olcsó árfekvéssel párosítva, ehhez a kategóriához viszont nem feltétlenül párosul a magas minőségű töltőpor alkalmazása, hogy a műszaki tartalom és a hozzáadott szakmai szellemi kérdésről már ne is beszéljünk. Ennek ellenére a nyomat megjelenhet a papíron.

minosegi-tonerek-10-ev-tapasztalattal

78a-top-termek

ingyenes-szallitas

Feliratkozás Hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb híreinkről, toner és tintapatron akcióinkról.

 

ReCOPY Blog

Hasznos információkat olvashat a ReCOPY Kft. blog oldalán.

Bemutatkozunk

Cégünk 2005-ben alakult, 100%-ban hazai tulajdonú családi vállalkozás, mely az irodai nyomtatás területén használatos tonerkazetták és tintapatronok újraépítésére specializálódott. tovább... 

Elérhetőség

ReCOPY Kft. NYÍREGYHÁZA
Cím : 
       Epreskert u. 4.,
       Nyíregyháza,
       4400
       Hungary
Tel : +36-42/440-079
Email : info@recopy.hu

Toner webshop, toner webáruház.

 x 
A kosár üres

 A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további használatával elfogadja ezt! Részletek...