nyilak

 

  TÖBB MINT WEBSHOP

 

Nyereményjáték

A ReCOPY Promóció részvételi szabályzata

A ReCOPY Nyomtatástechnikai Kft. ( székhely: 4405, Nyíregyháza, Gömb u 36.), a továbbiakban Szervező, által szervezett nyereményjátékban ( továbbiakban: Játék) bejelentett állandó magyarországi lakhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, nem cselekvőképtelen természetes vagy jogi személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, ha a Játék időtartama alatt teljesíti a jelen részvételi szabályzatban (továbbiakban: Szabályzat) foglalt feltételeket.

1. Promóció leírása

A promócióban kétféleképpen vehet részt a Játékos.
1.1         A ReCOPY Nyomtatástechnikai Kft. által forgalmazott bármely termékek közül vásárol a promóció ideje alatt minimum 20 ezer Ft értékben bármely értékesítési felületen, azaz boltban, webáruházban vagy képviselőknél.
1.2         A ReCOPY Nyomtatástechnikai Kft. facebook oldalán megjelenő promóciós kampány képét megosztja. Kizárólag a hivatalos Facebook oldalon szereplő ( https://www.facebook.com/recopytoner) kép megosztásával vehet részt a Játékban, más oldalakról történő kép-megosztást a Szervező nem vesz figyelembe a sorsolás során.

A Játékos hozzájárul, hogy a Szervező a Játék idejére és a Játék céljára hozzáférjen a Játékos Facebook adatlapjához, különös tekintettel az alapadatokra (név, email cím).

A nyereményekért kizárólag a Játék időtartama alatt a fent említett módokon lehet pályázni. A Játék időtartama előtt vagy után történt vásárlásokat nem áll módunkban elfogadni.
Egy Játékos korlátlan számú vásárlással vehet részt, amennyiben azok időben eltérnek egymástól.

A Játékban nem vehetnek részt a ReCOPY Nyomtatástechnikai Kft. (székhely: 4405, Nyíregyháza, Gömb u 36.),tagjai és alkalmazottai és ezen személyek Ptk. 8:1§ (1) bekezdésének 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

2. Játék időtartama:

  1. 07.04. 00:00 órától 2017.08.04. 24:000 óráig

3. Nyeremények

A Szervező 2 db nyereményt sorsol ki a promóció lejártát követően. Az a Játékos, aki az 1. pontban foglaltak szerint érvényesen pályázik a következő nyereményeket nyerheti meg:

Az 1.2 pontban szereplő feltétel teljesítése esetén:
1 db belföldi wellness hétvége 2 fő részére valamely Hunguest Hotelben, melynek pontos helye és ideje a nyertessel kerül egyeztetésre

Az 1.1 pontban szereplő feltétel teljesítése esetén:

            1 db Bulgária tengerpartjára szóló nyaralás 2 fő részére egy hét időtartamban ****-os (,azaz 4 csillagos) szállodában

A sorsolás KÖZJEGYZŐ jelenlétében történik 2017.08.08-án.

4.Speciális feltételek

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a nyereménysorsolásra beérkezett Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező számítógépes rendszerében regisztrált időpont, a Facebook megosztás időpontja, a blokkon szereplő időpont vagy az értékesítő által kiállított számla időpontja értendő.

A Játékban való részvétellel a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék webshopon keresztüli megvalósulása a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (, de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható, a meghirdetett nyeremények kisorsolását vagy átadását lehetetlenné tevő okok miatt a nyereményeket megváltoztassa, illetve azok helyett ugyanakkora vagy nagyobb értékű nyereményt ajánljon fel.

5. Értesítés, nyeremények átvétele
A Szervező a Sorsolást követő 5 napon belül értesíti a nyerteseket a nyereményükről és azok átvételi módjáról. A Facebook megosztásokkal játszót Facebook üzenetben, míg a vásárlással résztvevőt vagy telefonon vagy a számlán szereplő elérhetőségen.

A Játékos a Játékban való részvételével tudomásul veszi, hogy megadott adatai valóságtartamáért mindenkor helytállni tartozik.  téves adatközlésből származó esetleges értesítési késedelemért és a megvalósulási lehetetlenülésért a Szervező nem vállal felelősséget.

6.Adatvédelmi szabályzat

A jelen Játékban történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

  • nevét, telefonszámát, a-mail címét, továbbá a Nyeremény átadásához-átvételéhez lakcímét a Szervező a Játék lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény ( továbbiakban Adatvédelmi Törvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje.
  • megadott személyes adatai (neve, e-mail címe, telefonszáma) a Szervező adatbázisába kerüljenek és marketing-kapcsolattartás (a Szervező termékeinek ajánlása, hirdetéseinek továbbítása, piackutatás) érdekében célhoz kötötten kezelje és felhasználja.
  • tudomásul vesz, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeket a Szervező marketing-, reklám és PR-célokra felhasználja, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül,
  • feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Játék során a Játék lebonyolítása érdekében felhasználja,
  • nyertesség esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag település megnevezéssel) a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza ( különösen a www.recopy.hu és a https://www.facebook.com/recopytoner internetes oldalakon feltüntesse)

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait a fentiek szerint kezelje, írásban bármikor indoklás nélkül kérheti adatai nyilvántartásból való törlését a ReCOPY Nyomtatástechnikai Kft. 4405, Nyíregyháza, Gömb u 36. címén, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai a Szervező nyilvántartásából törlésre kerülnek. A Játékos ugyanezen a címen, illetve e-mail címen kérhetik adataik helyesbítését.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a nyeremény átadása előtt kérelmezi (kivéve, ha csak a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulását vonja vissza). Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben a Játék időtartama alatt kizárólag a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulását vonja vissza, a Szervező a Játék szervezéséhez, illetve lebonyolításához szükséges célból, és az ahhoz szükséges ideig a megadott személyes adatait továbbra is kezelheti.

7.Egyéb rendelkezések

A szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a nyerteseket a Játékban általuk megadott postai cím, mobiltelefonszám és e-mail cím segítségével azonosítja, így ezen adatok időközbeni megváltozásából, valamint a Szervező érdekkörén kívül eső technikai okokból eredő problémákért felelősséget nem vállal.

A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki részére a nyereményt nem lehet átadni, mert a feltüntetett személyes adatok nem valósak vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a Játékszabályzatban leírt személyi vagy egyéb feltételeknek. A Játékos téves vagy hibás adatszolgáltatásából eredő következményekért a Szervezőt felelősség nem terheli.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók.

A Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy a jelen nyereményjáték promóciós játéknak minősül, amely nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény (továbbiakban Szjtv) hatálya alá. Ennek fényében, figyelemmel a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CVII. törvény 1. számú mellékletének 8.14 ab.) pontjára, a jelen Játék adómentesnek minősül.

A Szervező fenntartja a Játék szabályai és mechanizmusa, nyereményei megváltoztatásának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai vagy hasonló hibáért.

A Játékosok a Játékban való részvétellel minden külön nyilatkozat nélkül elfogadják a jelen Játékszabályzatot és a Játék adatvédelmi szabályzatát.

Jelen Játékszabályzatra a magyar jogszabályok az irányadóak és a Játékban való részvétellel kapcsolatban kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

Nyíregyháza, 2017. 07. 04.

ReCOPY Nyomtatástechnikai Kft

minosegi-tonerek-10-ev-tapasztalattal

ml2160-top-termek

tobb-mint-webshop

Feliratkozás Hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb híreinkről, toner és tintapatron akcióinkról.

 

ReCOPY Blog

Hasznos információkat olvashat a ReCOPY Kft. blog oldalán.

Bemutatkozunk

Cégünk 2005-ben alakult, 100%-ban hazai tulajdonú családi vállalkozás, mely az irodai nyomtatás területén használatos tonerkazetták és tintapatronok újraépítésére specializálódott. tovább... 

Elérhetőség

ReCOPY Kft. NYÍREGYHÁZA
Cím : 
       Epreskert u. 4.,
       Nyíregyháza,
       4400
       Hungary
Tel : +36-42/440-079
Email : info@recopy.hu

Toner webshop, toner webáruház.

 x 
A kosár üres

 A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további használatával elfogadja ezt! Részletek...