nyilak

 

  TÖBB MINT WEBSHOP

 

Gyakran ismételt kérdések

-Mi a különbség az „utántöltött” és az „újraépített” tonerkazetta között?

Az utántöltés során mindössze festékport töltenek a kiürült tartályba, az újraépítés alkalmával a tonerkazetta szétszerelésre kerül, majd alapos tisztítás és ellenőrzés után az elhasználódott alkatrészek újra történő cseréjével valamint a szükséges tonerpor mennyiségének betöltésével gyakorlatilag egy újrahasznosított termék jön létre, mely minden paraméterében megegyezik az eredeti termék tulajdonságaival.

-Tönkre teheti-e az „újraépített” tonerkazetta a nyomtatót?

Szakszerű felújítás esetén, és rendeltetésszerű használat mellett ez nem fordulhat elő, mivel a tonerkazetta független mobil egységet alkot a nyomtatóban, funkciója kizárólag a képalkotásra korlátozódik, a lézeregység, papírtovábbítás ,fixálás szintén külön-külön egység feladata, egymással szoros kapcsolatban nem állnak.

-Elveszítheti-e a garanciát a nyomtató, az „újraépített” tonerkazetta használatával?

Néhány gyártó esetében előfordulhat, hogy csak az Ő általa gyártott kellékanyag használata mellett vállal garanciát a nyomtatóra, ez azonban többnyire a saját kellékanyag forgalmának növelése érdekében történik. Más gyártó által készített kellékanyag használata nem zárhatja ki az egyéb meghibásodás miatt keletkező garanciális problémák ellátását, ezért van aki már az erre utaló szövegrészt törölte is a tájékoztatójából. Lásd: „H.P. KÖZLEMÉNY”

-Ugyanannyi példányt tudok nyomtatni az „újraépített” tonerkazettával,mint az eredetivel?

A tonerkazetta újraépítése során minden esetben az eredeti gyártó (OEM) által megadott mennyiségű és minőségű töltetet alkalmazunk, nem áll érdekünkben a kapacitás csökkentése. Néhány típus esetében ahol ezt a kazetta tartálya lehetővé teszi, inkább még néhány gramm plusz töltetet teszünk. A gyártók a kellékanyagok kapacitási adatait 5%-os lefedettségű nyomtatást feltételezve adják meg, mely körülbelül egy A4-es gépelt szöveges oldalnak felel meg, ez azonban a gyakorlatban igen nehezen tartható be, ezért ezek az adatok inkább csak tájékoztató jellegűek.

 

ujrahasznositott-tonerek

85a-top-termek

utangyartott-tintapatronok-jo-minoseg

Feliratkozás Hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb híreinkről, toner és tintapatron akcióinkról.

 

ReCOPY Blog

Hasznos információkat olvashat a ReCOPY Kft. blog oldalán.

Bemutatkozunk

Cégünk 2005-ben alakult, 100%-ban hazai tulajdonú családi vállalkozás, mely az irodai nyomtatás területén használatos tonerkazetták és tintapatronok újraépítésére specializálódott. tovább... 

Elérhetőség

ReCOPY Kft. NYÍREGYHÁZA
Cím : 
       Epreskert u. 4.,
       Nyíregyháza,
       4400
       Hungary
Tel : +36-42/440-079
Email : info@recopy.hu

Weboldalunkat mobilon is böngészheti!

Toner webshop, toner webáruház.

 x 
A kosár üres

 A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további használatával elfogadja ezt! Részletek...